25 Şubat 2013 Pazartesi

www.peti.com.tr uluslararası IAC 2013 Web tasarım ödüllerine aday.

www.peti.com.tr uluslararası IAC 2013 Web tasarım ödüllerine aday oldu.

18 yıldır Peti'yi tercih eden, seçkin okullarımıza teşekkürler...


Web sayfamız Bando Ajans tarafından tasarlanmıştır. Sayfa tasarımında Bauhaus tasarım akımı ve Pop Art sanat akımından esinlenilmiştir. Kullanıcı dostu olması için, tüm yazılı ve görsel içerik, kolayca görülüp, anlaşılabilir şekilde konumlandırılmıştır. 

Ziyaretçilerimiz, aradıkları ya da ilgi duydukları konuları kolayca görüp ulaşabiliyorlar, böylece zaman kaybının önüne geçilmiş oluyor.

Sayfamızda, sosyal medya kullanıcıları için, sosyal medya hesaplarımızın bağlantıları da mevcut. Böylece, bizle daha yoğun etkileşim içinde olmak isteyen, ya da yeniliklerimiz hakkında daha hızlı bilgi sahibi olmak isteyen ziyaretçilerimizle sıkı bir bağ kurmuş oluyoruz.

Oyuncak satışı yaptığımız www.petioyuncak.com sayfamızın da bağlantısını vererek, gerek kurumsal, gerekse kişisel oyuncak ihtiyaçları için uygun fiyatlı seçenekleri bulabilme fırsatını da sunmuş olduk.

Web sitemizin İngilizce versiyonu da, English bağlantısı ile, İngilizce konuşan ziyaretçilerimizin hizmetine sunuldu.

Her ziyaret edilen sayfadan, iletişim bilgilerimizin yer aldığı sayfaya kolayca erişim olanağı mevcuttur. Böylece, ziyaretçilerimiz, ihtiyaçlarını ya da sorularını kendileri için en kolay ve hızlı şekilde bize iletme imkanına sahipler.

Keyifli gezintiler dileriz...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder